Renovatie en groot onderhoud.

Renovatie van o.a.:

 • Woningen, appartementen, bedrijfspanden, utilititeitsgebouwen
 • De buitenschil, zoals daken, gevels en kozijnen
 • Badkamers, keukens en toiletten

Panden verduurzamen en verbeteren

Een energetische verbetering, een comfortverbetering, zorgvoorzieningen op maat – wat wilt u verbeteren aan uw portiek- galerij- grondgebonden- woningen, appartementen of utiliteitswerken? Bouwonderneming Oude Wolbers levert voor uw gebouwen en wensen de beste vorm van renovatie of groot onderhoud. Daarbij denken we als betrokken familiebedrijf van nature zelfs stappen verder. Wilt u tijdens een verduurzaming / comfortverbetering bijvoorbeeld dat wonen of werken in uw gebouwen gewoon doorgaan? Of dat het gehele traject wordt ontzorgt? Het zit al in ons karakter dat we ervoor zorgen om dit te laten slagen. Dat merkt u bij al onze vakmensen. Of komt dit mede door onze jarenlange ervaring…

Ook met uw eventuele andere wensen houden we graag rekening. Zo maken we onze slogan waar: Samenwerken aan resultaat.

Slimme renovatieprojecten

Renoveren doet u slechts eens in de zo veel jaar. En dan vraagt het een flinke investering. Oude Wolbers ontwikkelde daarom concepten die u een betere kwaliteit opleveren voor een scherpere prijs. Deze concepten zorgen ook nog eens voor weinig overlast bij de bewoners en gebruikers. En voor een veel snellere oplevering van het resultaat. Welk van onderstaande concepten past bij uw renovatiewensen?

Prefabricage

Sneller bouwen, met behoud
van kwaliteit en tegen een
scherpere prijs.
.

Gevel in 1 dag

Concept waarbij we uw gevel in 1 dag vervangen en uw woning verduurzamen.
.

Een nieuwe jas, een tweede leven

Complete & duurzame facelift voor buiten en binnen, inclusief badkamervergroting.

Duurzame oplossingen

Efficiënt verduurzamen – dát is onze standaardaanpak voor uw groot onderhoud. Zowel wat betreft betere isolatie als minder energielasten. Wat daarbij beter is, de schil hoogwaardig isoleren of zuinigere installaties plaatsen? Wij rekenen de kosten én opbrengsten met u mee. Soms kan uw besparing of comfortverbetering af gehaald worden door enkel onderdelen aan te pakken. Zo zetten we uw budget samen verantwoord in.

Laagste total cost of ownership

Een niet goed doordacht plan kan u later voor hogere kosten plaatsen. Voor bijvoorbeeld energieverbruik en onderhoud.

Als bouwonderneming denken wij daarom verder. Zó ver dat uw gebouw na groot onderhoud voor een zo laag mogelijke total cost of ownership weer 40 jaar mee gaat. Kosten voor de langere termijn rekenen we u daarbij ook voor en desgewenst garanderen wij dit.

Gebruik deze renovatiekracht

 • Energiezuinige oplossingen
 • Logistiek plan met just in time levering
 • Sociaal plan voor huurders

Sociaal plan voor uw huurders

Voor uw bewoners of gebruikers geeft onderhoud altijd ongemak. Voor draagvlak en een prettig verloop van het onderhoud werken we daarom met een sociaal plan van aanpak. Dat dit in de praktijk uitstekend werkt, bewijst de tevredenheid van huurders; zij geven steevast hoge cijfers. De Stichting Klantgericht Bouwen riep ons zelfs al eens uit tot Best Presterende bouwer van Nederland! Dat geeft u en uw klanten dus zekerheid.

Sterker dankzij ketensamenwerking

.

 • Meer kennis
 • Innovatievere oplossingen
 • Beter resultaat
 • Lagere kosten
  .

Samenwerken aan resultaat

Voor het succes van uw renovatieproject werken wij al in de voorbereiding samen met vaste partners. Op gelijk niveau. Hierdoor ontstaat echte ketensamenwerking.

Sowieso zit samenwerken al sinds de start in 1932 in ons karakter. Dat werkt prettig, voor iedereen. Daarom treft u bij ons een stabiel klanten- én medewerkersbestand. Samen zetten we onze schouders eronder en beleven we plezier als u tevreden bent. Geregeld weten we relaties dan ook positief te verrassen. Met een snellere oplevertijd, minder fouten, minder overlast voor bewoners en omwonenden en een  lagere kostprijs. Dát noemen wij nou: Samenwerken aan resultaat.

Starten met groot onderhoud?

Wilt u weten wat het karakter van Oude Wolbers voor uw renovatieproject betekent? Maak vrijblijvend kennis.