Slim werken door WOONconcepten

Dankzij onze, slim samengestelde, WOONconcepten zijn wij in staat om vraag gestuurd te werken. Onze concepten kunnen direct worden toegepast, omdat de voorbereiding in de kern al af is. We maken gebruik van nieuwe ideeën en slimme maatwerkoplossingen. Onze WOONconcepten zijn er om u in één oogopslag helderheid te geven in wat we graag doen; Ontwikkelen, Bouwen en Beheren.

WOONopmaat

WOONopmaat is ons flexibele bouwconcept voor nieuwbouw woningen. De kern is onze slimme duurzame woning. De schil is variabel. De focus ligt op flexibiliteit in het eindresultaat, lage aanschafkosten en een uitgekiend energetisch plan waarbij duurzame woningen binnen zeer korte tijd worden opgeleverd met succesgarantie.

WOONbeter

WOONbeter is ons concept om bestaande woningen te verbeteren. Wij zorgen voor een gezonde en comfortabele woning met een lage energierekening. Hiermee voorzien wij in de behoefte om bestaande huisvesting op een gestructureerde manier te verduurzamen. En het belangrijkste: tevreden bewoners.

WOONcirculair

WOONcirculair is een innovatief concept om de wereld een stapje mooier en duurzamer te maken. Door hergebruik van materialen en het reduceren van de energievraag belasten we het klimaat zo min mogelijk. Eindresultaat: een mooi en comfortabel huis waarin volop ruimte is voor wensen van de bewoners!

Full service aanpak

Op zoek naar verrassende huisvesting? Of een partner die actief mee denkt over het verduurzamen van bestaand vastgoed? Dan helpt bouwonderneming Oude Wolbers u graag mee! Eén die uw behoeftes centraal stelt en ‘out of the box’ durft te denken om slimme huisvestingsoplossingen voor wonen te realiseren. Dankzij een full service aanpak bent u altijd verzekerd van de ruimte die u wenst.

Of het nu gaat om woningen of zakelijke huisvesting: kiezen voor Oude Wolbers betekent kiezen voor professionele ontwikkeling met een duurzame en vooral slimme oplossing als resultaat. Vanuit onze expertises Ontwikkelen, Bouwen en Beheren vernieuwen we processen, maken we gebruik van voorbedachte oplossingen en verbeteren we ons zelf continu. En zo worden we elke dag beter.