Samenwerken aan resultaat

Voor de ontwikkeling, bouw of het onderhoud van uw vastgoed werkt Bouwonderneming Oude Wolbers qua organisatie anders dan veel anderen. Waarom? Omdat uw plannen het beste verdienen. Hiervoor werken we klantgericht. Dat staat centraal in onze missie en slogan: Samenwerken aan resultaat. Vanuit die gedachte staan u, uw opdracht en uw eventuele huurders voorop. Daar zijn al onze medewerkers zich van bewust. Daaromheen ontwikkelen zij zich als vakman in relatie tot uw wensen.
Door met u en/of uw huurders om te gaan als partner, maken we samen bovendien de keten rondom uw project sterker. Al vele opdrachtgevers waren hierdoor positief verrast. Zij zien dat het werkt in het flexibele bouwproces én het eindresultaat: betere kwaliteit, snellere oplevering en lagere kosten. Voor ons intern levert het vooral meer plezier en minder fouten op. Dat werkt wel zo prettig. Dat noemen we Samenwerken aan resultaat. En daar laten we ook ú graag mee kennismaken.

Karakter via kleine teams

  • Korte lijnen & 2 aanspreekpunten
  • Altijd de juiste projectinfo beschikbaar
  • Samen verantwoordelijk zijn & kennis delen
  • Overdrachtloos werken & faalkosten voorkomen
  • Balans in kwaliteit, uitvoering & budget
  • Strak bouwkostenmanagement
  • Topkwaliteit vastgoedonderhoud

 

Inzet met karakter

U ervaart vanuit onze missie ook dat we een prettige, open en betrokken organisatie van vakmensen zijn. Dat zit al ruim 90 jaar in ons DNA, ons karakter. In de praktijk merkt u dat onder meer aan goede contacten en een creatieve, oplossingsgerichte houding. Want wij beseffen dat een goede samenwerking en goede kwaliteit bij één project leiden tot een duurzame en prettige relatie voor de toekomst. Het klinkt eenvoudig en toch lijkt dat in de maatschappij soms te verwateren. Als familiebedrijf houden wij deze waarden juist in ere. Met succes. Dat ziet u terug in onze hele team.

Ambitie & innovatie

Met Oude Wolbers haalt u een innovatieve partner voor bouw, beheer en ontwikkeling in huis. Een partner die voorop loopt. Ook dat is onze missie. Logisch, want betrokkenheid bij u en bij ons vak leidt vanzelf tot ambitie. Daarom kijken wij vooruit. Al bijna een eeuw. Vanuit onze visie omarmen we dan ook nieuwe technieken, duurzame ontwikkelingen en werkwijzen die bijvoorbeeld efficiency opleveren (BIM) en verspilling tegenaan (Lean). Anders dan gebruikelijk in de bouwsector bedenken we vanuit die ambitie en visie daarnaast ook zélf nieuwe dingen. Dat leverde al verschillende innovatieve bouwconcepten op. Concepten die opnieuw de kwaliteit, snelheid en kosten verbeteren voor uw plannen en projecten.

Visie op kwaliteit

  • Zeg wat je doet;
  • Doe wat je zegt;
  • Bewijs het!

 

Bewijs dat het werkt

Vanuit ambitie verbeteren wij ook continu. Dat zit eveneens in onze genen. In onze visie keert dat terug in het continu meten, analyseren en verbeteren van kwaliteit. Daarom laten we u en uw huurders na elke opdracht een oordeel geven. Want meten is weten. Zo zien we vanzelf verbeterkansen ontstaan en daar springen we op in. Gemiddeld scoren we trouwens een 8,9 op basis van bijna 3.000 beoordelingen per jaar. Ook andere keurmerken en certificaten bewijzen het succes.

Prefabricage

Sneller bouwen, met behoud van kwaliteit en tegen een scherpere prijs.

Gevel in 1 dag

Concept waarbij we uw gevel in 1 dag vervangen en uw woning verduurzamen.

Een nieuwe jas, een tweede leven

Complete & duurzame facelift voor buiten en binnen, inclusief badkamervergroting.

Starten met samenwerken aan resultaat?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Ervaar zo tijdens uw eerste kennismaking wat samenwerken aan resultaat uw project oplevert.