Investeert u met ons in sociaal & duurzaam?

Besteedt u werk uit aan Bouwonderneming Oude Wolbers? Met uw bouw- of onderhoudsproject leveren we een bijdrage aan de inzet van duurzame materialen en klimaatbestendige oplossingen. Ook helpen we er de samenleving mee in Borne en omstreken. Verder investeren we graag in mensen en hun arbeidsomstandigheden. Ontdek hieronder waar uw geld naartoe gaat.

Sri Lanka Foundation

Voor ons 75-jarig hebben wij het initiatief genomen de giften te verdubbelen en daarmee in de derde wereldlanden een zinvolle betekenis te zijn in noodzakelijk bouwprojecten. Naast het verstrekken van middelen voor de bouw van woonhuizen zijn er thans een drietal huisvestingen mogelijk gemaakt i.c.m. andere Twentse partners. Een meisjesweeshuis en een jongensweeshuis. Het laatste project betrof de nieuwe huisvesting naast een school voor doven en slechthorenden. Hier worden kansarme jongeren de kansen geboden op een veilig thuis, goed onderwijs en een goede toekomst. Iets wat in Nederland zo vanzelfsprekend is….

Sponsoring sport & cultuur

Naast de regionale voetbalclub FC Twente mogen veel lokale cultuurverenigingen, sportclubs en andere initiatieven op onze steun rekenen. Denk onder meer aan verenigingen voor voetbal, volleybal en atletiek. En aan culturele activiteiten, zoals Koningsdag, dorpsfeesten, scouting, paasvuur en Pinksterbruidjes. Ook aan de lokale ouderenzorg dragen we bij.

Veilig & gezond

Op kantoor, op de werkplaats en op de bouwplaats van uw project – we zorgen dat het er verantwoord werken is. Zo blijven mensen langer gezond en houden ze meer plezier in het werk. En werk dat met plezier wordt opgeleverd, dáár hebt u dan uiteindelijk weer meer plezier en profijt van.

Plek voor jongeren & afstudeerders

Jongeren verdienen de kans kennis te maken met ons mooie werk. Daarom bieden we allerlei (maatschappelijke) stageplaatsen aan, op kantoor en op de bouwplaats. Van leerwerktrajecten en afstudeertrajecten voor innovatie tot Wajong-werkplekken.

Belangstelling? Mail ons.

Doe via uw bouw- of onderhoudsplan mee

Laat u uw hart spreken? Start dan met zakendoen met ons. Dan komt uw investering zeker goed terecht.