Een nieuwe jas, een tweede leven.

Huisrenovatie met:

  • Architectonische vrijheid; steenstrips of stucwerk buitengevel
  • Badkameruitbreiding op hoogte
  • Hoogwaardige gevelisolatie & installaties

Compleet renovatiepakket voor buiten & binnen

Als u uw woningbestand gaat renoveren, doet u dit natuurlijk het liefst in één keer goed. Hiervoor ontwikkelde Bouwonderneming Oude Wolbers een concept dat een complete facelift oplevert. Van buiten én binnen. Een facelift die meteen ook isoleert en dus energie bespaart. En die bovendien meer woongenot oplevert voor de bewoners. Anders dan het concept “gevel in 1 dag” isoleren we de woning met het concept “een nieuwe jas, een tweede leven” van buitenaf. Dit betekent een minder rigoureuze ingreep aan de binnenschil van de woning.

Indien gewenst kunnen we bij het concept “een nieuwe jas, een tweede leven” een op maat en uw wensen afgestemd binnenprogramma aanbieden zoals het aanpassen van de installaties, vernieuwen van deuren, aanbrengen van plafonds en verbeteren van inbraak en brandveiligheid.

Kortom, met het renovatieconcept “een nieuwe jas, een tweede leven” geeft u een compleet nieuw leven aan uw bestaande woningen. En dat terwijl uw huurders gewoon kunnen blijven zitten tijdens de renovatie. We renoveren gewoon om hen heen! Dat scheelt veel gedoe en kosten voor vervangende woonruimte.

Voordelen van een nieuwe jas voor uw huis

  • .Nieuwe uitstraling
  • Energiebesparing
  • Voordelige renovatie
  • Snelle oplevering

Onderhoud voor 40 jaar

Bij dit renovatieconcept ontvangt u naar wens ook ons meerjarenonderhoudsplan voor 40 jaar. De volledige verantwoordelijkheid voor de woningkwaliteit nu én in de toekomst ligt dan bij ons als ervaren ontwikkelaar, bouwer én beheerder.

Zo weet u allereerst zeker dat we de juiste keuzes maken voor de materialen en aanpak. Daarnaast hebt u zo de garantie dat uw woningen hun rendement behouden. En tot slot dat uw bewoners nog lang na de renovatie plezier houden van hun (t)huis.
.

Isolatie en zonne-energie

Wij brengen met het hoogwaardige gevelsysteem een nieuw laagje om uw woningen aan. Een laagje dat er fris en fraai uitziet, dat goed isoleert met een hoogwaardige kwaliteit. En wij spuiten spouwmuurisolatie in de gevels van uw woningen. Deze maatregelen zijn al uw eerste winst in energiebesparing. Voor energiebesparing met een nieuwe jas voor uw huis, plaatsen we ook graag zonnepanelen op het dak. Zo gaat uw energielabel al gauw richting A++.

Wilt u nog een stap verder en starten met energieneutraal wonen? We helpen u graag met Nul Op de Meter.

Bewonersparticipatie

Zo’n ingrijpende verbetering vraagt veel geduld van uw huurders. Bovendien leven zij straks in de verbeterde woning verder. Wij kunnen ze de mogelijkheid een eigen inbreng te geven. Kleuren, maatwerkwensen, overlastbeperkende maatregelen – in goed overleg met u en hen maken we van deze facelift samen een groot succes. Daar staan wij als familiebedrijf standaard voor.

Wedden dat u en uw huurders dat merken in de persoonlijke en betrokken samenwerking? Dát is ons geheim achter succesvol bouwen, renoveren en vernieuwen. Al 85 jaar! De cijfers bewijzen het: huurders waarderen deze aanpak gemiddeld met een 8,9!

Starten met een bouwfacelift?

Ga vrijblijvend met ons om tafel en neem uw metamorfosewensen met ons door.