Gevel in 1 dag.

Gemak met onze gevel

  • Hoge & continue kwaliteit
  • Minder overlast
  • Sneller & efficiënter

Snel & goed uw gevels vervangen

Renovatie, groot onderhoud – voor uw huurders betekent dit meestal overlast en ongemak. Bij Bouwonderneming Oude Wolbers vindt u echter een manier die de overlast voor uw bewoners stukken minder maakt. En het ongemak stukken korter. Hiervoor bedachten we het concept: een nieuwe gevel in 1 dag. Speelt bij uw renovatie bovendien dat de gevel niet goed genoeg isoleert? Of dat het kozijnwerk grondig moet worden vervangen? Dan is dit concept helemaal de oplossing. Voor talloze huizen tegelijk vervangen we de voor- én achtergevel in 1 dag!

Ja, het kan sneller & beter

Wij vonden een oplossing om de kwaliteit te waarborgen en toch sneller te werken voor u als woningcorporatie of vastgoedeigenaar Hoe? Door de gevel al compleet in onze werkplaats in elkaar te zetten. Dat doen we seriematig. Hierdoor is de kans op fouten meteen stukken kleiner. Het scheelt ook veel mankracht op uw bouwplaats. Daar monteren we de prefabgevel met een bouwkraan zonder overlast binnen enkele uren op zijn plek. Dankzij dit doordachte concept lukt het ook u een scherp tarief te bieden.

Persoonlijk maatpak voor elk huis

Meest bijzondere aan het concept van de gevel in 1 dag? Er is volop keuzevrijheid. Dat bieden we als familiebedrijf standaard al vanuit het persoonlijke en betrokken aandacht. Kleuren, materialen, gevelindeling – de mogelijkheid voor elke bewoner een plan op maat. Zo geeft iedereen zijn eigen karakter mee aan het persoonlijke ‘maatpak’ voor zijn huis. Dat woont echt stukken prettiger. De hoge tevredenheidscijfers van huurders bewijzen dat!

Wilt u nog slimmer renoveren? Kies dan voor het concept: een nieuwe jas, een tweede leven.

Ieder z'n eigen identiteit

Flexibiliteit in:

  • Architectuurstijlen
  • Gevelindelingen
  • Kleuren
  • Detailleringen
  • Materiaalgebruik
  • En verdere opties en maatwerk

Duurzame geveloplossing op maat

Maakt u gebruik van een nieuwe gevel in 1 dag? Dan helpt u mee aan een betere wereld. Allereerst isoleert de nieuwe gevel namelijk flink. Daardoor gebruiken uw huurders voortaan minder energie. Bijdrage aan comfortverbetering. Daarnaast betekent dit concept dat u langer toe kunt met dezelfde gevel; hiervoor zetten we namelijk duurzaam materiaal in. Tot slot zorgt onze materiaalkeuze ook nog eens voor minder onderhoud. Ook dat is beter voor het milieu. En voor uw budget natuurlijk. De overheid biedt trouwens verschillende subsidies voor het concept gevel in 1 dag. We helpen u graag met de aanvraag!

Wilt u nog meer verduurzamen? Ga dan voor de energieneutrale woning, met Nul Op de Meter.

Meer succes dankzij sociaal plan

Renovatie betekent voor uw bewoners of gebruikers ongemak. Wij hebben een manier gevonden die de overlast beperkt én vooral veel rust brengt bij uw huurders. Hoe dat werkt? Doordat we draagvlak bij hen creëren en zorgen voor een prettig verloop van de bouw of het onderhoud. Hiervoor werken we standaard met een sociaal plan van aanpak. Uit ervaring blijkt dat dit vaak al veel duidelijkheid en rust brengt bij uw mensen.

Ook gevels renoveren in 1 dag?

Maak vrijblijvend een afspraak. Ontdek zo welke mogelijkheden dit concept u en uw huurders opleveren.