Uw succes met TCO

  • Alle kosten in beeld
  • Balans in investering en exploitatie
  • Onder aan de streep voordeliger

Slimmer rekenen bij (ver)bouwen: total cost of ownership

Staat u voor de keus om te investeren in nieuw- of verbouw van uw woningen, appartementencomplex of bedrijfspand? Dan let u vanzelfsprekend op de kosten. Kijkt u vérder dan alleen naar de investeringskosten? Laat Bouwonderneming Oude Wolbers dan voor u uitrekenen wat de gevolgen zijn voor de exploitatie op de lange termijn. Goedkoop nu kan immers uiteindelijk duurkoop voor uw onderhoud betekenen. Daarom rekenen wij voor u graag met total cost of ownership, kortweg TCO. Een eerlijke kostenberekening voor nu én later.

Uw TCO in beeld

  • Grondinvestering (nu)
  • Proceskosten (communicatie, wisselwoning, nu)
  • Energielasten (later)
  • Onderhoud (later)
  • Beheer (later)

Zo werkt TCO

De total cost of ownership voor uw (verbouw)plannen bestaat uit investeringskosten, exploitatiekosten en bijkomende kosten. Bijkomende kosten gelden bijvoorbeeld bij extra communicatie met uw bewoners en – waar nodig – vervangende woonruimte. Standaard proberen wij zó te werken, dat uw bewoners gewoon in hun huis kunnen blijven. Dat scheelt dus al flink in de bijkomende kosten. Bij het overzicht van uw totale kosten nemen wij ook het werk van ketenpartners, de schoonmaak en het onderhoud voor u mee. Zo heeft u de hele keten in beeld.

Rekenen met BIM

Investeren in goedkope materialen? Dan loopt u het risico op meer onderhoud of meer energieverbruik. En investeren in uitstraling voelt toch ineens anders, als daar een kostenplaatje voor de lange termijn tegenover staat. Neem bijvoorbeeld een extra brede vensterbank. Zoiets oogt prachtig. Vindt u hem nog net zo mooi, als u hiervoor straks per meter extra betaalt aan schoonmaakkosten? Als familiebedrijf denken wij dus in de breedte en voor de lange termijn met u mee. Hiervoor werken we graag met BIM; dit informatiemodel geeft vooraf in 3D al precies inzicht in de bouw, bouwprocessen en bouwkosten. Uiteindelijk bespaart u zo gegarandeerd op de totale kosten.

Duurzaam én betaalbaar

Dankzij total cost of ownership weet u ook snel of energiebesparende maatregelen écht lonen voor uw investering. En zo ja, hoeveel. Dit rekenen we graag met u door. Zo maakt u de beste keus. Bekijk hiervoor bijvoorbeeld de volgende drie energiezuinige concepten voor bouw en renovatie.

Gevel in 1 dag

Concept waarbij we uw gevel in 1 dag vervangen en uw woning verduurzamen.

Een nieuwe jas, een tweede leven

Complete & duurzame facelift voor buiten en binnen, inclusief badkamervergroting.

Nul Op de Meter

Samen 100% energieneutraal bouwen, verbouwen of renoveren.

Minder verspilling (LEAN)

Dankzij samenwerking in de keten lukt het ook om verspilling binnen uw bouw- of onderhoudsproject te voorkomen. In tijd, in materiaal, in geld. Hiervoor werken we graag met het principe van Lean. Dat leidt tot een strakke planning. Een planning waarin alle partners naadloos op elkaar aansluiten.

Stappen zetten met TCO?

Wilt u ook verantwoord met uw bouw- en exploitatiebudget omgaan? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat ú bespaart.