Nul op de meter.

Op weg naar nul energieverbruik

  • Nieuwe gevel in 1 dag
  • Zelf energie opwekken
  • Betaald uit de energiebesparing

Huizen energieneutraal (ver)bouwen

Gaat u als woningcorporatie of vastgoedeigenaar graag verantwoord om met de aarde? Helpt u mee aan het Klimaatakkoord? Of gunt u uw huurders een comfortabeler woning voor hetzelfde geld? Laat uw bestaande woning- en appartementenaanbod dan ombouwen tot energieneutrale Nul Op de Meter woningen, NOM-woningen. Bouwonderneming Oude Wolbers heeft het complete pakket aan renovatie- en installatiemogelijkheden die u hiervoor nodig hebt. Dit pakket houdt rekening met elke vorm van energiegebruik, -verspilling en -opwekking.

Zelf terugverdienen

Nul Op de Meter vraagt om een grondige renovatie. Voor de kosten bestaat een nieuw verdienmodel. U zorgt er immers voor dat uw huurders voortaan gratis energie gebruiken. Met de besparing die hen dat oplevert op hun oude energierekening betalen zij u de renovatie terug. Hiervoor krijgen ze dus een beter huis met meer comfort. Deze aanpak vraagt wel een andere manier van denken, berekenen en afrekenen. U kijkt nu welke maatregelen er voor uw woningen nodig zijn. Wij informeren u graag over de aanpak om te komen tot Nul Op de Meter woningen.

Sociale aanpak voor acceptatie

Op zich zitten bewoners meestal niet te wachten op een renovatie. Als betrokken familiebedrijf en een jarenlange ervaring op het gebied van renovaties en groot onderhoud ontwikkelden we echter een aanpak die de acceptatie bij hen stukken groter maakt. Dit noemen we het sociaal plan van aanpak.

Meer weten?

Maak een vrijblijvende afspraak. We leggen u dan graag uit hoe we Nul Op de Meter ook voor u en uw huurders kunnen garanderen.