Garanties en certificaten.

Uw zekerheden met ons

  • Zorgeloos (BouwGarant) & SWK
  • Beste resultaat (Bouwprestaties)
  • Bouwveilig (VOL-VCA)

Uw garanties bij bouw(ontwikkeling) en onderhoud

Zoekt u voor gebouwontwikkeling, nieuwbouw, gebouwonderhoud of -reparaties een betrouwbare partner? Bij Bouwonderneming Oude Wolbers hebt u talloze garanties dat het met uw winkel, bedrijfspand of huurwoningen wel goed komt. Het bewijs ziet u hieronder in de vele keurmerken en certificaten die we mogen dragen. Dat geeft zekerheid voor u en uw plannen.

Uw woning komt altijd af

Dankzij de Stichting Waarborgfonds Koopwoningen (SWK) weet u het zeker: uw nieuwe woning wordt gegarandeerd en conform afspraken opgeleverd. SWK vergoedt ook extra afbouwkosten die voortkomen uit een eventueel faillissement. En ontstaat er tussen u en ons na oplevering onverhoopt een meningsverschil? Dan bemiddelt SWK onpartijdig.

Veilig met (VOL-)VCA

Het certificaat VCA ** dat wij dragen, zegt u dat we veilig werken. En daarnaast dat we rekening houden met het milieu en de gezondheid van onze medewerkers. Het VOL-VCA certificaat dat al onze medewerkers haalden, geeft u nog meer zekerheid. Het bewijst onder meer dat ieder van ons de bouwveiligheidsregels kent. En dat we onveilige situaties en handelingen herkennen en ongelukken helpen voorkomen. Zo blijft het op uw bouwplaats veilig. Voor iedereen.

Veilig wonen

Wilt u de kans op inbraak in uw appartementen of woningen 90% terugbrengen? Dan bouwen of vernieuwen we volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Hiervoor volgden we de juiste opleiding, zodat u aangepaste ramen en deuren krijgt en sloten die minder makkelijk zijn open te breken. Dan weet u zeker dat uw woningen deze politie-erkenning krijgen. Belangrijker echter: deze aanpak voelt voor uw bewoners veiliger én levert vaak korting op de inboedelverzekering op.

Klantgericht bouwen

Ons behaalde keurmerk Klantgericht Bouwen bewijst u dat wij duidelijk beter presteren dan gemiddeld bij projectmatig bouwen van nieuwe woningen. Dit resultaat komt uit onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoeken. Die meten continu de kwaliteit van de opgeleverde woningen en het contact met u als koper. De scores vindt u op www.bouwprestaties.nl en worden vergeleken met andere Nederlandse bouwondernemingen. Om dit keurmerk te houden moeten we elk jaar opnieuw op alle fronten beter presteren dan gemiddeld.

Gegarandeerd topprestaties

Met Oude Wolbers haalt u een partij in huis die eerder al werd uitgeroepen tot Best Presterende Bouwer van NL. Dat blijkt uit de 8,2 die we kregen van Bouwprestaties.nl, een onafhankelijk platform waar consumenten onze dienstverlening in alle fases beoordelen. Van het nakomen van afspraken en planningen tot vakmanschap, netheid en klantvriendelijkheid. Dit geeft transparantie voor kopers en handvatten voor ons om te verbeteren.

Verantwoord voor nu en later

Uw toekomst en die van uw kinderen vinden we belangrijk. Dat laten we zien met onderstaande keurmerken en samenwerkingen.

Verantwoord inrichten

Economisch en maatschappelijk verantwoord bijdragen aan de beste ruimtelijke inrichting van Nederland. Dáár helpt ondernemersorganisatie Bouwend Nederland bouw- en infrabedrijven mee. Hiervoor ontwikkelde zij kwaliteitslabels en keurmerken. Wij mogen die voeren, omdat we aan de gestelde criteria voldoen. En dat geeft voor u als opdrachtgever méér houvast en zekerheid dan alleen een lidmaatschap.

Vaklui voor later

Ook voor de toekomst blijft u verzekerd van vakmensen in de bouw. Hier werken we samen aan met drie Twentse opleidingsbedrijven binnen Bouwmensen Twente. Deze vereniging van bouw- en infra-opleidingsbedrijven neemt vmbo-schoolverlaters en zij-instromers aan en detacheert ze bij een lid zoals ons. Daarmee zorgen we samen voor een prima opleiding.

Gebruikmaken van zo veel kwaliteit?

Ga voor zekerheid voor uw bouw- of onderhoudsplan. Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op met Bouwonderneming Oude Wolbers.