Uw succes dankzij onze jarenlange bouwervaring

Ruime ervaring in ontwikkeling, bouw en onderhoud van vastgoed – als u hiervoor in zee gaat met een familiebedrijf dat al meer dan 90 jaar bestaat, levert u dat veel op. Allereerst natuurlijk inzet van jarenlange kennis van nieuwe én oude bouwtechnieken. Daarnaast een betrouwbare partner die ver vooruit denkt, omdat we alle aspecten van de bouw kennen. De valkuilen én kansen zijn we u dus vóór. Zo ontstaan gebouwen en meerjaren onderhoudsplannen waar u méér aan hebt. Voor nu en in de toekomst.

Facts & figures

  • Bouwbedrijf sinds 1932
  • 3e en 4e generatie familiebedrijf
  • 75 trouwe werknemers
  • Vestigingen in oost en midden Nederland

Duurzaam als familiebedrijf

Met Bouwonderneming Oude Wolbers maakt u gebruik van 4 generaties vakmanschap. Al vanaf de start met oprichter G.J. Oude Wolbers in 1932. De kennis groeide in al die jaren, tot aan de huidige derde en vierde generatie. Al die tijd ervoeren vele opdrachtgevers het geheim van familiebedrijven: kijken naar de langere termijn. Dus ook naar duurzaamheid voor de volgende generaties. Daarbij werken wij ook aan sociale duurzaamheid. Oftewel een goede band met ketenpartners, met u als opdrachtgever en met onze medewerkers. In onze missie en visie heet dat: Samenwerken aan resultaat.

Doorzetten en vernieuwen

U ervaart in ons familiebedrijf nog altijd de uitgangspunten uit de crisisjaren 30. Grondlegger G.J. Oude Wolbers verloor toen zijn baan als timmerman bij Stork. Principieel weigerde hij zich te laten inschrijven bij de werkverschaffing. Daarop vertrok hij nog dezelfde dag per fiets en met een tas vol gereedschap naar Hengelo, op zoek naar zelfstandig werk. Kort daarna volgde de eerste aanbesteding: een dubbel woonhuis. En hij kreeg de klus! Dat zelfrespect, dat doorzettingsvermogen en die ondernemingslust hebben we nóg. En dat maakt dat we uw en elk ander project vakkundig en gedreven uitvoeren. En dat we nog altijd werken aan vernieuwende ideeën. Bekijk enkele innovatieve ideeën hieronder.

Gevel in 1 dag

Concept waarbij we uw gevel in 1 dag vervangen en uw woning verduurzamen.

Een nieuwe jas, een tweede leven

Complete & duurzame facelift voor buiten en binnen, inclusief badkamervergroting.

Zelf uw huis creëren

Particulieren stellen zelf hun huis samen via ons bouwconcept VarexHuis®.

Aandacht dankzij automatisering

Uw ontwikkel-, bouw- of onderhoudsproject krijgt bij ons bovendien alle aandacht die het verdient. Hiervoor zetten we vergaande automatisering in. Die laat alle taken en afdelingen rondom uw project goed op elkaar aansluiten. Van techniek, calculatie en voorbereiding tot planning, uitvoering en kwaliteitscontrole. Dat garandeert u een soepel verloop.

Gebruikmaken van zo veel historie?

Kan uw bouw- of onderhoudsplan zo veel kennis en vakmanschap goed gebruiken? Laten we dan eens vrijblijvend om de tafel gaan.