Onze Expertise

Expertise

  • Ontwikkelen
  • Bouwen
  • Beheer

Onze Expertise

Ontwikkelen

Voor welke gebruikersfunctie wilt u een project ontwikkelen? Leg uw ideeën voor en ontdek de verrassende oplossingen van Bouwonderneming Oude Wolbers.

Onze Expertise

Bouwen

Zowel zelfstandig als in co-productie, ontwikkelt en realiseert Bouwonderneming Oude Wolbers bouwprojecten op elke denkbare schaal.

Onze Expertise

Beheer

Vastgoedbeheer is een breed specialisme. O.a. planmatig, mutatie of calamiteitenonderhoud hebben allemaal hun eigen aanpak. Ontdek meer over onze werkwijzen.

Over onze expertise

Wij zijn werkzaam in de drie fasen van het bouwproces, ontwikkelen, bouwen en beheren. In al deze expertises willen we voorop lopen en beschikken we over de specifieke vakkennis. Het uitwisselen van de kennis tussen de extensies maakt dat we net dat beetje meer kunnen leveren. Zo gebruiken we bijvoorbeeld de kennis van vastgoedbeheer bij het ontwikkelen van onze plannen.

Onze Diensten

Samenwerken aan resultaat

Voor de ontwikkeling, bouw of het onderhoud van uw vastgoed werkt Bouwonderneming Oude Wolbers qua organisatie anders dan veel anderen. Waarom? Omdat uw plannen het beste verdienen. Hiervoor werken we klantgericht. Dat staat centraal in onze missie en slogan: Samenwerken aan resultaat. Vanuit die gedachte staan u en uw opdracht voorop. Daar zijn al onze medewerkers zich van bewust. Daaromheen ontwikkelen zij zich als vakman in relatie tot uw wensen. En daar laten we ook ú graag mee kennismaken.