Veelzijdig en innoverend

Wij zijn werkzaam in de drie fasen van het bouwproces, Ontwikkelen, Bouwen en Onderhouden. In deze expertises zijn we innovatief en beschikken we over specifieke vakkennis. Het uitwisselen van de kennis tussen de extensies maakt dat we net dat beetje meer leveren. Zo gebruiken we bijvoorbeeld de kennis van vastgoedbeheer bij het ontwikkelen van onze plannen.

Ontwikkelen

Voor welke gebruikersfunctie wilt u een project ontwikkelen? Leg uw ideeën voor en ontdek de verrassende oplossingen van Bouwonderneming Oude Wolbers.

Bouwen

Zowel zelfstandig als in co-productie, ontwikkelt en realiseert Bouwonderneming Oude Wolbers bouwprojecten op elke denkbare schaal.

Onderhouden

Vastgoedonderhoud is een breed specialisme. O.a. planmatig, mutatie of calamiteitenonderhoud hebben allemaal hun eigen aanpak. Ontdek meer over onze werkwijzen.

Waar zijn we goed in

Samenwerken aan resultaat

Voor de ontwikkeling, bouw of het onderhoud van uw vastgoed werkt Bouwonderneming Oude Wolbers qua organisatie anders dan veel anderen. Waarom? Omdat uw plannen het beste verdienen. Hiervoor werken we klantgericht. Dat staat centraal in onze missie en slogan: Samenwerken aan resultaat. Vanuit die gedachte staan u en uw opdracht voorop. Daar zijn al onze medewerkers zich van bewust. Daaromheen ontwikkelen zij zich als vakman in relatie tot uw wensen. En daar laten we ook ú graag mee kennismaken.