Woningbouw

Uw partner voor:

 • Woningbouw; sociaal, koop, appartementen en zorg
 • Vrijstaande woningen VarexHuis
 • Energiezuinige woningen

Ontwikkelen met oog voor later

Wonen in Nederland doen we met z’n allen steeds vaker in kleine groepjes. Denk aan huizen waar wonen en zorg samenkomen. Of aan andere vormen van leven en samenzijn. Dat vraagt om kleinschalige wooncomplexen. Ontdek in Bouwonderneming Oude Wolbers een partner die hierin volop ervaring heeft én stappen vooruit denkt. Die weet wat uw bewoners nu én later nodig hebben. Daarom ontvangt u van ons een doordacht woningconcept, levensloopbestendig  makkelijk aanpasbaar is aan veranderende woonwensen.

Onze kracht, uw succes

 • Efficiënt bouwen
 • Korte bouwtijd
 • Strakke planning
 • Strakke kostenbewaking
 • Ruim 85 jaar vakmanschap

Ruimte voor persoonlijke variatie

Waar we de gebruikers anno nu beslist ook blij mee maken? Met bouw die ruimte geeft aan eigenheid en aan zichtbaar zijn in de massa. Daarom ontwikkelen we voor u een harmonieus concept waarbinnen per woning of appartement talrijke keuzes zijn voor uw woonwensen op maat. Zo geven we samen vorm aan individueel wonen. Daarbij houden we ook oog voor de directe bouw- en natuurlijke omgeving.

Hier laten we uw woonconcept goed op aansluiten.

Betere kwaliteit uit eigen huis

Uw bouwproject slaagt bij ons beter. Hoe dat komt? Omdat wij meer comfort bieden door o.a. slimme ingenieuze prefab bouwproducten. De detaillering van onder meer kozijnen en kappen sluiten naadloos op elkaar aan, zo goed dat we in de standaard detaillering zelfs hoog scoren op luchtdichtheid; veel prefab bouwproducten maken we namelijk in eigen werkplaats. Dat verkleint de kans op faalkosten. Dat effect merkt u ook van de korte lijnen die we hebben in onze organisatie. Hierdoor werken én reageren we flexibeler, ook als u wijzigingen wilt doorgeven. En dat komt onder meer goed van pas als u gebruikers of bewoners bij bouwplannen betrekt. Voor die tijd zitten we trouwens allang met eventuele ketenpartners om tafel. Op die manier sluit alles naadloos op elkaar aan en is succes dus verzekerd.

Duurzame oplossingen

.
Efficiënt verduurzamen – die kans krijgt u bij nieuwbouw door ons volop. Zelfs Nul op de Meter, dus energieneutraal bouwen, rekenen we graag met u door. Met de opbrengsten van de energiebesparing betaalt u bijvoorbeeld de hogere investering aan installaties en andere maatregelen.

Hoe u dit precies aanpakt? Wij hebben er alle ervaring mee en adviseren u graag.
.

Isoleren en energie opwekken

 • Dakisolatie
 • Vloerisolatie
 • Vloerverwarming
 • Zonnecollectoren
 • Warmteterugwinsysteem
 • Waterbesparingssystemen
 • En meer duurzame oplossingen

Samenwerken aan resultaat

Voor de beste woningbouw werken we met een slimme aanpak. Een aanpak vanuit karakter, hét kenmerk van ons bedrijf. Dat ervaart u al in het eerste contact met ons. En dat ervaart u bij de oplevering en nazorg nóg altijd. Het resultaat is verantwoorde woningbouw waar u blij van wordt.

Bewijzen van kwaliteit

Uw garantie voor bouwsucces met Oude Wolbers? Die vindt u onder meer in de keurmerken, die wij na strenge beoordelingen haalden. Zelfs als er iets mis zou gaan met ons bedrijf, heeft u via de Stichting Woningborg en Stichting Waarborg Koopwoningen de zekerheid dat uw nieuwbouw af komt. Ook laten we klanten na elk ontwikkel- en bouwproject onder meer het werk, de aanpak en klantvriendelijkheid beoordelen. Die cijfers zijn steevast goed. Zo haalden wij in 2014 zelfs de titel Best Presterende Bouwer van Nederland. En nog steeds scoren wij meer dan bovengemiddeld. Dat geeft u vertrouwen.

Prefabricage

Sneller bouwen, met behoud van kwaliteit en tegen een scherpere prijs.

Gevel in 1 dag

Concept waarbij we uw gevel in 1 dag vervangen en uw woning verduurzamen.

Een nieuwe jas, een tweede leven

Complete & duurzame facelift voor buiten en binnen, inclusief badkamervergroting.

Ontwikkelplannen bespreken?

Wilt u ideeën voorleggen, bouwwensen doornemen of van gedachten wisselen over uw eventuele ontwikkelplannen? Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe wij uw ontwikkeling een boost geven.