Hier staan we voor

  • Vakkennis & veiligheidskennis (VCA)
  • Klantvriendelijkheid & verantwoordelijkheid
  • Trouw & betrokkenheid

Uw professionals bij Bouwonderneming Oude Wolbers

Zakendoen met Bouwonderneming Oude Wolbers betekent voor u: gebruikmaken van betrokken vakmensen. Mensen met karakter. Mensen met hart voor de zaak die vaak al jaren in dienst zijn, het klappen van de zweep kennen én voor u graag een stap harder lopen. Wist u dat ze bovendien extra getraind zijn in klantvriendelijk omgaan met u als opdrachtgever, uw huurders en omwonenden van de bouwlocatie? Of het nu gaat om nieuwbouw of onderhoud, ze staan mensen netjes te woord, beantwoorden vragen en lossen problemen graag en snel op. Dat geeft vertrouwen.

Resultaat van onze teams

  • Efficiënter werken
  • Minder faalfouten
  • Lagere kosten
  • Sneller opleveren
  • Meer kwaliteit

Succes met kleine teams (Lean)

U profiteert met onze mensen ook van kleine, goed op elkaar ingespeelde teams. Zo werken steeds dezelfde mensen aan uw (ver)bouwproject. Zij zijn verantwoordelijk en nemen die verantwoordelijkheid ook. Dat stroomlijnt uw bouwproces flink. De aanpak met kleine teams maakt bovendien overdracht overbodig en verkleint de kans op fouten. Resultaat? Lagere kosten, sneller opleveren. Verder ervaart u meer kwaliteit. Want dankzij deze manier van werken ontstaat meer ruimte om vanuit vakmanschap waarde toe te voegen. Deze aanpak vormt ook een onderdeel van werken met Lean en sluit aan op onze visie: Samenwerken aan resultaat.

Hechter team in familiebedrijf

U vindt in ons familiebedrijf enorme trouw. Dat merkt u terug in uw bouwproject en het eindresultaat. De derde en vierde generatie Oude Wolbers maakt zich hier sterk voor. Net als de medewerkers, waaronder velen uit verschillende generaties van dezelfde families. Hoe dat komt? Omdat vaders of ooms er al werkten, worden ook jongeren enthousiast van hun verhalen. Zij willen er graag bij horen; bij een cultuur die ruimte geeft aan mensen. Een cultuur waar iedereen, van hoog tot laag, de schouders eronder zet. Een cultuur waarin uw opdracht voorop staat en we samen er het beste uit willen halen. Samen met u.

Enthousiast geworden?

Ziet u de meerwaarde van zo’n team en zo’n cultuur? Laten we dan eens vrijblijvend om de tafel gaan.

Samenwerken aan resultaat

Voor de ontwikkeling, bouw of het onderhoud van uw vastgoed werkt Bouwonderneming Oude Wolbers qua organisatie anders dan veel anderen. Waarom? Omdat uw plannen het beste verdienen. Hiervoor werken we klantgericht. Dat staat centraal in onze missie en slogan: Samenwerken aan resultaat. Vanuit die gedachte staan u en uw opdracht voorop. Daar zijn al onze medewerkers zich van bewust. Daaromheen ontwikkelen zij zich als vakman in relatie tot uw wensen. En daar laten we ook ú graag mee kennismaken.