De oude basisschool De Blenke in Hellendoorn is al geruime tijd niet meer in gebruik en reeds gesloopt. In de afgelopen periode heeft Reggewoon samen met de gemeente Hellendoorn plannen gemaakt voor woningbouw op deze locatie.

Wat gaan we bouwen?
Op het terrein van De Blenke gaan we 7 levensloopgeschikte woningen en 12 appartementen bouwen (3-laags). De woningen worden energiezuinig en gasloos. Daarnaast wordt de buitenkant van de woningen en het appartementencomplex deels met hout bekleed, waardoor ze mooi opgaan in de bosrijke omgeving.

De levensloopgeschikte woningen zijn voorzien van: woonkamer, keuken, hal, bezoekerstoilet, 1 slaapkamer op de begane grond, badkamer op de begane grond inclusief toilet, 1 slaapkamer op de verdieping, technische ruimte en individuele berging.

De appartementen zijn voorzien van: woonkamer, keuken, hal, bezoekerstoilet, 1 slaapkamer, badkamer inclusief toilet, technische ruimte en individuele berging.