In het stadshart van Hengelo zijn 25 appartementen en 26 maisonnettes ontwikkeld in een gebouw met karakter. En wel in het voormalige postkantoor aan de Beatrixstraat dat omgedoopt wordt tot De Post. Dit complex is bestempeld tot nieuwe woonlocatie, zowel voor starters als voor doorstromers.

Unieke locatie

Beter dan deze plek wordt het niet! Je zit hier midden in het levendige centrum van de stad, waar altijd van alles te doen is. Je hoeft je hier niet te vervelen en alle voorzieningen zijn dichtbij. Je wandelt zo naar de winkels en de terrassen en in 4 minuutjes ben je al bij het station. Aan de overkant van de straat worden de kantoren omgebouwd tot woningen, wat jouw nieuwe woonplek er straks nog gezelliger op maakt.

De Post

We gaan in De Post voor een totale make-over: zo komt er een extra verdieping van puntdaken bovenop gebouw A waardoor er meer woonruimte ontstaat en alles lekker licht is en modern oogt met veel glas. Het parkeerterrein dat er nu is wordt een gezellige binnentuin voor jou en je buren, waar de terrasjes en balkons van de woningen aan grenzen.

Start verkoop

Op donderdag 1 december om 19.00 uur start de verkoop. Je bent dan van harte welkom bij Grand café & boetiekhotel De Verééniging aan de Parralelweg LS 2A. Wil je niets missen van dit mooie project? Bekijk dan www.deposthengelo.nl en meld je aan.