Sinds de introductie van VarexHuismerk is het concept uitgebreid met verschillende woningtypes. Naast de laagbouw types Start, Jaren ’30 en Modern heeft VarexHuis ook twee hoogbouw types, namelijk type Eigentijds en type Royaal.

Voor een kleiner budget bouwt VarexHuis RUIME en COMPLETE woningen die in de basis al ontworpen zijn en die u eigen maakt door diverse opties. Dit werkt kostenbesparend en zo houdt u meer budget over voor de inrichting van uw woning.

Type Royaal is een woning met veel licht, ruimte en een praktische indeling. De begane grond en 1e verdieping is gelijk aan type Eigentijds. Het verschil zit hem in de kap, want type Royaal heeft een schildkap en type Eigentijds een zadeldak. De tweede verdieping van deze hoogbouw woningen is te bereiken met een vaste trap. En dat is ideaal! Want hierdoor wordt de ruimte van de zolder optimaal benut met een extra slaapkamer of werkplek.

Download de nieuwe VarexHuismerk brochure en maak kennis met de verschillende betaalbare modellen van VarexHuismerk!