Elf ondernemers zijn 2 jaar geleden door Provincie Overijssel uitgedaagd om samen te werken aan toekomstige oplossingen met betrekking tot verduurzaming. Oude Wolbers werd met haar innovatie Easy Switch geselecteerd voor het ‘Eenvoudig, snel én voordelig verduurzamen van bestaande woningen’.

En met succes, want met het concept Easy Switch is een woning in 3 dagen gasloos, CO2-neutraal en zeer comfortabel en dat zonder veel overlast voor de bewoners.

Afgelopen week kwamen de ondernemers op uitnodiging van gedeputeerde Tijs de Bree bij elkaar om vol enthousiasme te vertellen over hun oplossingen voor de energietransitie. Een unieke samenwerking, want de ondernemers brengen hun innovatie direct in de praktijk bij Welbions, deltaWonen, Gemeente Zwolle en het provinciehuis.

Nieuwsgierig naar Easy Switch? We leggen het u graag uit > Easy Switch.