VarexHuis sponsort Apollo8

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is van oudsher verankerd in onze bedrijfscultuur. Wij zijn maatschappelijk betrokken en ons bewust van de wereld om ons heen. Dit betekent dat wij nauw betrokken zijn bij de samenleving en daarom ondersteunen wij al sinds jaar en dag diverse goede doelen, activiteiten en verenigingen in en om Borne.

Met ons private label VarexHuis zijn wij één van de sponsoren van volleybalvereniging Apollo8 uit Borne. Apollo8 is een ambitieuze, bloeiende en actieve vereniging die sinds de oprichting in 1969 is uitgegroeid tot een vereniging met rond 600 enthousiaste leden die wekelijks trainen en wedstrijden spelen. De vereniging presenteert zich zowel op recreatief, regionaal als nationaal niveau. Vanaf het seizoen 2019-2020 speelt het eerste damesteam in de Eredivisie, het hoogste niveau van Nederland. Onlangs hebben zij de eerste Europese stappen gezet op het Europese speelveld. Een knappe prestatie waar wij als sponsor trots op zijn!