Na de introductie van 3 types VarexHuismerk woningen, breiden we de productlijn uit met type Eigentijds.

Deze mooie vrijstaande hoogbouwwoning met zadeldak doet qua uitstraling denken aan een strakke jaren 30 variant, maar dan iets meer eigentijds. De woning beschikt over een krachtig lijnenspel en is daardoor sterk in haar eenvoud.

De drie woonlagen zorgen voor veel ruimte. Door de open keuken en veel lichtinval heeft de begane grond een sfeervol open karakter. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een grote badkamer en een techniekruimte die geschikt is voor wassen en drogen. Met een vaste trap bereikt u de tweede verdieping. Een heerlijke ruimte die u naar wens kunt indelen.

Bij hogere woningen heeft u op de verdieping meer ruimte, door de volledig rechte wanden. Daarnaast ontstaat een royale zolderruimte voor het opbergen van uw spullen of het realiseren van een werkkamer. Veel ruimte en veel mogelijkheden maakt deze woning favoriet.

Kijk op www.varexhuis.nl en download de brochure voor een compleet overzicht van alle types en prijzen van VarexHuismerk!