In deelgebied Eschwonen van de Bornsche Maten realiseren wij, met onze ontwikkelcombinatie De Bongerd, 35 woningen in de nieuwe buurt Havezathe. Een bijzondere gebiedsontwikkeling waar ruimte, groen en wonen centraal staan bij dit project.

Natuurlijke beleving

Aan de rand van de Bornsche Maten bouwen we aan een landelijke woonomgeving. Een ideale plek om te wonen, dichtbij het centrum van Borne én bij de natuur. De wijk biedt veel ruimte en vrijheid. Door de moderne en natuurlijke architectuur, en omdat we gebruik maken van natuurlijke materialen, passen de huizen goed bij de omgeving. Het ontwerp zorgt voor een zonnig, licht en eigen karakter.

35 ruime woningen

Een mooie ruime woning met een klassieke uitstraling. Dat is de twee-onder-een-kapwoning met stolpkap. De rijkdom van deze woningen zie je terug in het fraaie grijsbruin met wit gecombineerde metselwerk en ruime overstekken. Zowel van binnen als van buiten biedt deze woning ruimte in overvloed. Net als bij de tweekappers met een zadeldak zorgen ook hier de grote ramen met roedeverdeling voor een herkenbare stijl. De woningen hebben drie slaapkamers, een royale badkamer en een zeer ruime zolder voor nog een slaapkamer of aparte werkkamer.

Duurzame woningen

De woningen zijn volledig gasloos door middel van een warmtepomp en zonnepanelen. De begange grond en de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarmingvoor een zeer aangename temperatuur. De woningen zijn klaar voor de toekomst!