In de Es’nhorst vind je alles wat je nodig hebt: luxe, ruimte en comfort. Aan de rand van de Bornsche Maten worden vier appartementencomplexen gebouwd. Vanuit je appartement loop je in vijf minuten naar de gezellige winkels in het centrum, of juist de andere kant op naar het schitterende wandelgebied rond de Bornsche Beek en het Beekpark.

Project de Es’nhorst omvat vier appartementencomplexen met oog voor luxe, ruimte en comfort. Blok A en B beschikken over acht appartementen, waaronder een zeer ruim penthouse op de bovenste verdieping. Blok C en D hebben elk 11 appartementen. Kenmerkend voor het project zijn de kleinschaligheid, de eigentijdse architectuur en de ruime opzet. Tussen de gebouwen is een ruime parkeergelegenheid met veel aandacht voor groen.

Interesse? Kijk voor meer informatie op https://esnhorst.nl/