Albert Post timmert al 30 jaar voor Oude Wolbers

Albert Post is op 2 juli 30 jaar in dienst als timmerman bij Bouwonderneming Oude Wolbers uit Borne. De afgelopen twintig jaar werkt Albert aan het VarexHuis concept: het realiseren van ruime prefab woningen, overal in het land. Dat betekent vroeg opstaan, om 6 uur rijden en zorgen dat je voor de files weer thuis bent. Het is hard werken, maar Albert vindt het nog steeds een uitdaging!

Albert Post begon als 20-jarige bij Oude Wolbers in vaste dienst, toen hij zijn VVBA-diploma had gehaald. In de praktijk leerde Albert het echte werk. Zijn favoriete project om op terug te kijken is nog steeds de bouw van de Dorsmolen in de nieuwbouwwijk Stroom Esch te Borne; een flatgebouw rondom een binnenplein, waar ze met een hele ploeg van Oude Wolbers aan werkten. Albert: ‘Je zag laag na laag erbovenop komen, totdat we over het hele dorp uitkeken. Het was mijn eerste grote bouw en ik vond het mooi om te zien hoe het vorderde.

Elke week kilometers maken

Rond de tijd dat Albert Post zijn 12,5 jarig jubileum vierde, nam het VarexHuis concept een grote vlucht. Het begon met woningaanvragen uit de regio, maar groeide al snel uit naar landelijk. Albert: ‘Dat was een bijzondere tijd. Ik weet nog dat we Emmen al ver vonden om dagelijks naartoe te rijden, terwijl we nu zo ongeveer wekelijks het aantal kilometers rijden van hier tot Frankrijk.’ Albert werkt al jaren met zijn vaste collega Jan Goorhuis (uitvoerder). Op de bouw hebben ze aan een half woord genoeg. Albert omschrijft de sfeer onderling bij Oude Wolbers als ontzettend goed! ’Gewoon de handen uit de mouwen steken en veel gezelligheid met collega’s.’

Albert bedankt voor je inzet en collegialiteit de afgelopen 30 jaar en we wensen je nog veel mooie jaren bij Oude Wolbers!