Succesvol zijn heeft naast zakelijke doelen ook te maken met emotionele doelen. Een van die doelen is het opstapje voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen met EntreeMakers spannen we ons maximaal in om deze mensen een kans te geven op een baan. Daar zijn allerlei vormen voor. Denk aan werkervaringsplekken, stages of gewoon een contract.

Deze medewerkers zijn namelijk blij met de kansen die ze krijgen, omdat dat voor hen niet vanzelfsprekend is. Bovendien brengen ze een andere flow en levenswijsheid in je bedrijf. Ze zijn anders trots op hun werk en dankbaar, want het geeft ze vaak een ander perspectief wat een grote impact maakt op hun leven, zoals de kans om zelfstandig te kunnen wonen of niet meer financieel afhankelijk te zijn van anderen.

Fijn dat wij daar ons steentje aan bij kunnen dragen!