Ook dit is Oude Wolbers! Het opleiden van jongeren onder leiding van leermeesters vinden wij belangrijk. Hiermee willen we enthousiasme en kennis creëren bij jongeren in de bouw. Leerlingen ervaring laten opdoen met het gehele bouwproject om vakmanschap te behouden voor de toekomst. Waarbij tevens een binding met het bedrijf wordt gecreëerd. De afgelopen vijf jaar, ook in de crisis, hebben we van Bouwmensen Twente Almelo leerling bouwvakkers ingeleend en opgeleid. Daarom hebben we een Opleidingsvoucher ontvangen van Bouwmensen Twente. Deze voucher is bedoeld voor bij- & opscholing van de “zittende” medewerkers van Oude Wolbers. De voucher kan voor diverse opleidingsmogelijkheden worden ingewisseld, zoals vaktechniek, veiligheid, communicatie en duurzame inzetbaarheid. Bedankt Bouwmensen Twente!