Ben je op zoek naar rust en ruimte? Dan voel jij je zeker thuis in het deelplan Eschwonen in de wijk Bornsche Maten. Aan de rand van het groene buitengebied en ingesloten tussen het prachtige Twentse coulisselandschap is de verkoop gestart van 24 ruime 2-onder-1 kapwoningen en 11 vrijstaande woningen. Je kan kiezen tussen een woning met een stolpkap of een zadeldak.

In de 24 twee-onder-één kapwoningen en de 11 vrijstaande woningen ben je helemaal klaar voor de toekomst. Je woont in een duurzame, energiezuinig en gasloze woning. Je kunt dus aanzienlijk besparen op je energienota. En ook op je maandlasten, want al vanaf € 760,- per maand woon je in één van de ruime en stijlvolle woningen in Havezathe. Heerlijk vooruitzicht toch?

Uitgangspunten voor dit maandbedrag: we gaan hier uit van een koopsom en een hypotheek van € 367.500,-. De hypotheek is gebaseerd op 50% annuïteit en 50% aflossingsvrij, met een rentevast periode van 10 jaar, 1,73%. Het gemiddelde belastingvoordeel in dit rekenvoorbeeld is 30%. Peildatum voor het rentepercentage is september 2019.

+ fraai ontwerp met rijke detaillering

+ zéér complete woning: inclusief sanitair, tegelwerk en luxe keuken

+ energiezuinig met veel comfort

+ vloerverwarming op begane grong en 1e verdieping

+ volledig gasloos

+ ruime en groene woonwijk

Wil jij ook wonen in Havezathe? De officiële verkoop van project Havezathe is gestart. Schrijf je in op woneninbornschematen.nl/eschwonen-havezathe/ en de makelaar neemt contact met je op over de mogelijkheden.