Dinsdag 3 september was het de dag van de senioren voor Bouwonderneming Oude Wolbers. Alle gepensioneerde medewerkers en hun partners zijn uitgenodigd. Met een grote opkomst en positieve reacties was het een geslaagde dag.

Zoals elk jaar wordt de dag van de senioren gehouden om de banden met Oude Wolbers en met elkaar aan te halen. Bart Oude Wolbers begroette deze morgen alle aanwezigen. Hij benadrukte dat Bouwonderneming Oude Wolbers het op prijs stelt dat bijna alle genodigden aanwezig zijn op deze bijzondere dag. Oude Wolbers is oprecht betrokken bij haar medewerkers en oud-medewerkers. De dag van de senioren is daar het bewijs van. Vanuit beide kanten blijft die band sterk.

Na een kop koffie met gebak kwam men aan in Urk of beter gezegd ‘op Urk’ zoals de Urkers zelf zeggen. Men genoot van een boottocht over het IJsselmeer en alles wat er te zien is qua natuur en watersport. Vervolgens wachtte een klederdracht show met alle facetten en de betekenis ervan. Daarna bracht men op eigen gelegenheid de tijd door in Urk. Het van oorsprong oude vissersdorp heeft een rijke historie, waardoor er veel te zien en te beleven is. De oud-medewerkers genoten van het bezichtigen van de haven, de oude vissershuisjes en de folklore. Terug in Twente werden de gepensioneerden uitgenodigd voor het gebruik van een goed verzorgd 3-gangen diner. Hiermee kwam een einde aan een gezellige dag vol mooie herinneringen en verhalen over ‘toen’.