Particuliere bouw.

Welke bouwstijl wilt u:

  • Modern & Eigentijds
  • Landelijk & Romantisch
  • Karakteristiek & Jaren ’30

 

Zelf uw droomhuis creëren. Met VarexHuis

Uw eigen huis bouwen – dat klinkt als een droom. Voor velen lijkt het een onhaalbare droom. Er komt immers heel veel bij kijken. Toch trekt het enorm: uw eigen sfeer creëren, een indeling bedenken die voor ú werkt, een persoonlijke touch toevoegen die bij u past. Met VarexHuis bouwt u zelf aan die droom. Met Bouwonderneming Oude Wolbers als betrouwbare, ervaren partner naast u. Zo voorkomt u gedoe en de kans op een dertien-in-een-dozijnhuis dat opgaat in de grijze massa.

Profiteer van 5 Varex-zekerheden

  • Zeker: 100% SWK afbouwgarantie
  • Snel: in 4 maand van start tot sleutel
  • Kwaliteit: dankzij ruim 85 jaar ervaring
  • Duurzaam: energieprestatie 0,4
  • Voordelig: dankzij slim bouwconcept

Kies uw woonstijl

Het eerste uitgangspunt als u uw eigen huis samenstelt? De stijl. Wat past bij u? Klassiek, karakteristiek of juist strak en modern? Wat het ook wordt, met VarexHuis tovert u uw droom om in werkelijkheid. Voeg daarbij uw eigen wensen toe. Zoals een romantische open haard, zonnige serre of openslaande luiken.

Gratis ontwerp & all-in offerte

Vindt u het lastig om een beeld te vormen? Onze architect helpt u met een uniek ontwerp. Hij denkt volop met u mee en vertaalt uw wensen in een heldere schets. Binnen enkele weken ontvangt u uw woondroom op papier. Inclusief een gedetailleerde offerte waar echt alles in is opgenomen: van kozijn tot compleet afschilderwerk, van energieprestatieberekening tot architectkosten. 100% gratis en vrijblijvend.

Van start tot sleutelklaar

In slechts vier maanden bouwen wij uw droomhuis. Daarbij regelen we alles. Van vergunning aanvragen tot onderaannemers aansturen. U heeft dus slechts één aanspreekpersoon van start tot sleutelklaar: wij. En wij zijn altijd verantwoordelijk en draaien de regie.. Zo voorkomt u tijd, zorgen en miscommunicatie. Dat geeft een ontspannen -bouw- periode.

Maak uw dromen waar

Stop met dromen. Start met plannen maken. Ontdek hiervoor alle details op de speciale webpagina van VarexHuis.