FIJN WONEN AAN DE

NASSAUSTRAAT 2 – 4 IN RIJSSEN

 In Rijssen ontwikkelt en bouwt Bouwonderneming Oude Wolbers uit Borne een twee-onder-één kapwoning. De verkoop van de twee woningen aan de Nassaustraat (nummer 2 en 4) start binnenkort (+/- maart/april 2024).

De Nassaustraat ligt in een rustige wijk in Rijssen dichtbij het centrum, de supermarkt en het hertenpark. Aan de Nassaustraat vind je het beste van twee werelden: een ideale combinatie tussen wonen dichtbij het centrum en het comfort van nieuwbouw op een ruime kavel.

VOLOP RUIMTE IN EN OM DE WONINGEN

De architectuur wordt in het gevelbeeld afgewisseld met details in het metselwerk en sluit daarmee aan bij de bestaande woningen in de wijk. De woning is afgewerkt met onderhoudsarme materialen en de aangebouwde berging zorgt voor extra bergruimte. Een groot voordeel is dat deze berging bereikbaar is vanuit de woonkamer. De royale tuin ligt op het noord-westen en biedt volop mogelijkheden en een achterom langs de berging. Aan de voorzijde beschikt de woning over een oprit met ruimte voor twee auto’s.

De woningen hebben de keuken aan de voorzijde, zodat je een heerlijke woonkeuken hebt. De tuingerichte woonkamer is extra diep door een uitbouw van 1.20 meter met openslaande tuindeuren. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een ruime badkamer. Op de tweede verdieping is ruimte voor een extra kamer. Het raam in de zijgevel zorgt voor daglicht.

PLATTEGROND

Hieronder getekend: bouwnummer 4. Gespiegeld: bouwnummer 2

DUURZAAM WOONCOMFORT

Beide woningen worden gebouwd zonder gasaansluiting. De zonnepanelen een energiezuinige lucht/water warmtepomp in combinatie met een zeer goede isolatie, vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. De warmtepomp heeft de mogelijkheid om in de hete zomermaanden de woning ook koel te houden. Hierdoor geniet je het hele jaar van een prettig binnenklimaat.

MEER LEENCAPACITEIT VANAF 1 JANUARI 2024

Vanaf 1 januari 2024 zijn de leennormen voor het hypothecair krediet gewijzigd. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning mag je nu meer lenen. Het energielabel van de woning bepaalt de hoogte van de leenruimte. De woningen aan de Nassaustraat zijn energieneutraal en krijgen daarom energielabel A+++. Daardoor bedraagt de extra leencapaciteit voor deze woningen circa € 30.000,-. En dat is mooi meegenomen als je interesse hebt in één van de woningen aan de Nassaustraat.

VERKOOPDOCUMENTATIE DOWNLOADEN

Download hieronder de actuele verkoopdocumentatie.

LET OP: heb je interesse in een koopwoning? Download het Inschrijfformulier, vul deze in en mail het Inschrijfformulier naar [email protected]