Utiliteitsbouw

Zakelijke (ver)bouw van:

 • Kantoren & bedrijfshallen
 • Winkels
 • Overheidsgebouwen & scholen

Uw zakelijke nieuwbouw - klaar voor de toekomst

Welke nieuw- of verbouwuitdaging uw organisatie ook heeft, samen met Bouwonderneming Oude Wolbers vindt u de juiste oplossing. Daarbij treft u in ons een samenwerkingspartner in plaats van leverancier. Dat praat voor u een stuk prettiger. Bovendien ontvangt u hierdoor automatisch suggesties én praktische elementen die uw gebouw klaarmaken voor morgen. Daarbij bewaken we alles 100% voor u: bouwtechnisch, organisatorisch, uitvoerend én financieel. Dat scheelt u een hele zorg. Én het geeft u de garantie dat uw (ver)bouwproject goed en op tijd af komt.

Onze kenmerken, uw bouwsucces

 • Korte bouwtijd
 • Heldere, open begroting
 • Gunstige prijs-productverhouding
 • Slimme planontwikkeling & uitvoering
 • Ruim 85 jaar ervaring
 • Overlastbeperking tijdens bouw, zodat uw bedrijf door kan draaien

Grote vraag naar kleiner kantoor

Op de best bereikbare zichtlocaties verrijzen de prachtigste kantoorgebouwen. Wilt u echter méér dan een lege huls? Een oplossing die wérkt? En die flexibel aanpasbaar is? Ontdek dan Bouwonderneming Oude Wolbers als innovatieve partner.

Meestal wordt er in Nederland gebouwd vanaf 200 m². De werkelijke kantoorwens is echter: kleinschalige kantoorunits vanaf 100 m²! Units met een duidelijk eigen identiteit. Daarom ontwikkelden wij Challenger kantoorvilla’s met volop variatiemogelijkheden qua indeling. Daarnaast kiest u uw eigen detaillering en identiteit aan de buitenkant. Heel verfrissend tussen de eenvormigheid aan projectmatige kantoorruimtes.
.

Samenwerken aan resultaat

Voor uw bedrijfsbouw hanteren wij een aanpak die slim en snel werkt. Hiervoor stellen we een klein, op elkaar ingespeeld projectteam samen. Dat is verantwoordelijk van begin tot eind. Het team kent dus alle ins en outs van uw bouwproject. Eventueel oponthoud lost het ter plekke op. Ook vervangen teamleden elkaar onderling soepel of springen ze elkaar bij. Want we moeten het samen doen. En dat doen we met plezier en betrokkenheid. Dat merkt u aan alles.

Geef(t) vorm aan uw bedrijfshal

Wilt u een bedrijfshal starten met multifunctioneel gebruik voor allerlei soorten huurders? Ontdek dan de creatieve oplossingen van Oude Wolbers. Dan ontwikkelen we gegarandeerd representatieve bedrijfsruimte voor u met de beste indeling voor elke gebruiksvorm. Van grote ontvangsthal met receptie tot productieruimten, van showroom met kantoren tot voorraadhallen.
.

Uw ideale bedrijfshal met

 • Flexibele en deelbare kantoorruimtes
 • Uitstekende isolatie
 • Frisse eigentijdse architectuur
 • Lage m² prijzen

Betrouwbaar beheer

U haalt met Oude Wolbers ook een partner in huis die vérder denkt. Zo houden we bij uw nieuwbouw al rekening met toekomstig onderhoud. Dat onderhoud verzorgen we overigens naar wens ook graag voor u. Ook als u hiervoor met andere partijen gaat samenwerken, weet u één ding zeker: uw gebouw is voorbereid op verantwoord beheer. Qua kwaliteit kiezen we dus bij de bouw al liefst voor materiaal waar u het minste onderhoud aan hebt. En dus het langst plezier van houdt.

Overheidsgebouw, school & appartementencomplex

Welke wensen hebt u voor uw overheidsgebouw (veiligheid), school (frisse lucht) of appartementencomplex (klaar voor zorg)? Oude Wolbers ging ook bij deze bouwvormen en verbouwingen al vele uitdagingen aan. Zeker op het gebied van zorg zijn wij gebouwen én de toekomst een stap voor. Binnenkort ook voor u?

Meer weten?

Ontdek hoe onze jarenlange ervaring leidt tot de beste utiliteitsbouw voor u. Praat er vrijblijvend over. Maak hiervoor een afspraak. Wij komen dan graag bij u langs.