Projectontwikkeling

We ontwikkelen voor:

  • Woonwijken (straat tot stadsdeel)
  • Bedrijfshallen, kantoren & winkels
  • Koop- & huurwoningen

De beste ontwikkeling voor uw bouwproject

Voor welke gebruikersfunctie wilt u een project ontwikkelen? Leg uw ideeën voor en ontdek de verrassende oplossingen van Bouwonderneming Oude Wolbers. Al 85 jaar bedenken en ontwikkelen we namelijk volop projecten. Voor elke gebruiksvorm, in elke omvang vanaf bijvoorbeeld 1 vrijstaande woning tot complete woonwijken. Wat ze gemeen hebben met elkaar? Dat ze altijd uniek en op maat zijn. Ook voor uw projectontwikkeling zetten we graag de nodige stappen. Zowel zelfstandig als in co-makership.

In 5 stappen uw project ontwikkeld

  • Markthaalbaarheidsonderzoek
  • Participanten/bouwpartners zoeken (optioneel)
  • Locatie & bestemming kiezen, stedenbouwkundig en architectonisch invullen
  • Procedures doorlopen
  • Concreet bouwproject ontwikkelen.

 

 

 

.

Woningbouw: lokale kennis = kracht

Wat het succes van veel woningbouwprojecten bepaald? Kennis van – en begrip voor – lokale omstandigheden en leefmentaliteit. Zeker in het noorden, oosten en midden van Nederland deden wij die kennis volop op. Dat werkt in uw voordeel bij úw projectontwikkeling. Ook buiten de genoemde regio’s weten we snel wat er speelt en wat dit van uw project vraagt. Hoe? Dankzij onder meer markt-haalbaarheidsonderzoek én samenwerking met participanten en andere bouwpartners.

Oude Wolbers is daarom al 85 jaar uw specialist in projectontwikkeling.

Wegwijs in overheidsregels

In het oerwoud aan regels verzeilt u als opdrachtgever van projectontwikkeling al gauw. Gelukkig weten wij de weg. Onder meer omdat we al jaren ervaring hebben met Publiek Private Samenwerking. Wij spreken dus de taal van de gemeenten. Daarom nemen wij graag het voortouw voor u in contact met overheden en leveren we snel alle papieren die zij nodig hebben. Dat vergroot de slagingskans van uw project met sprongen.

Betrouwbaar beheer

U haalt met Oude Wolbers ook een partner in huis die vérder denkt. Zo houden we bij uw projectontwikkeling al rekening met total cost of ownership. Dat onderhoud verzorgen we overigens naar wens ook graag voor u. Ook als u hiervoor met andere partijen gaat samenwerken, weet u één ding zeker: uw gebouw is voorbereid op verantwoord beheer. Qua kwaliteit kiezen we dus bij de ontwikkeling al liefst voor materiaal waar u het minste onderhoud aan hebt. En dus het langst plezier van houdt.

Samenwerken aan resultaat

Voor uw projectontwikkeling hanteren wij een aanpak die slim en snel werkt. Hiervoor stellen we een klein, op elkaar ingespeeld projectteam samen. Dat is verantwoordelijk van begin tot eind. Het team kent dus alle ins en outs van uw project en neemt alle verantwoordelijkheid. Dat werkt prettig en soepel. Dát is nou typisch het karakter van ons bedrijf. Dat merkt u vanaf het allereerste contact tot en met de laatste nazorg.

Uw project ontwikkelen?

Maak vandaag nog een afspraak. Ontdek zo welke boost uw project krijgt met onze kennis en ervaring.