Bedrijfsmatig & Retail.

Retailbouw met oog voor

 • Inbraakpreventie & brandveiligheid
 • Energiebesparing
 • Maatwerk

Uw winkel slim (ver)bouwen & onderhouden

Elke winkel en winkelketen vraagt om eigen, unieke indelingen, kenmerken en concept. Van interne verbouwing, waarbij uw bedrijfsvoering door moet gaan tot uitbreiding of nieuwbouw, geef Bouwonderneming Oude Wolbers uw wensen door en wij realiseren uw winkel of bedrijfspand. Of leg ons uw vragen voor en wij denken met u mee in logische oplossingen. Hiervoor zetten wij onze eigen gespecialiseerde winkelbouwvestiging in.

Onze kenmerken, uw succes

 • Op tijd: uw (her)openings-
  moment is heilig
 • Binnen budget: uw
  kosten bewaken we
 • Overlastbeperkend: uw
  winkel blijft open

Verbouwen met de winkel open

Wilt u uw bestaande winkel openhouden als we een deel verbouwen? Dat is onze specialiteit.

We garanderen dat uw klanten en medewerkers dan zo weinig mogelijk last hebben van de verbouwing. Hiervoor nemen we in overleg met u alle noodzakelijke maatregelen om overlast tijdens de bouwperiode zoveel mogelijk te beperken.
.

Doordacht, ook bij brand & inbraak

In uw etalage, opslagruimte en winkel wilt u functionaliteit, gemak én uitstraling combineren. Dankzij onze jarenlange ervaring in het (ver)bouwen van winkels vertalen wij uw wensen naar een werkbaar en fraai resultaat. Daarbij houden we rekening met zaken als inbraakpreventie en brandveiligheid. Zo voldoet u aan alle eisen én weet u dat uw mensen, klanten en spullen het minst risico lopen. Daar zorgen we als familiebedrijf voor, vanuit ons persoonlijke en betrokken karakter. Dat vertrouwen ervaart u al vanaf het allereerste contact. Bij uw winkelprojectontwikkeling maken we dan ook onze slogan waar: Samenwerken aan resultaat.

Energie besparen

Continu mensen die uw winkel in en uit lopen – hoe houdt u het in de winter dan warm in uw zaak? En in de zomer lekker koel? En vooral: hoe voorkomt u daarbij een torenhoge energienota? Als ervaren duurzame bouwer hebben wij de ideeën en oplossingen. Samen kijken we wat bij uw situatie werkt.

Daag ons uit en ontdek hoe u energie en geld bespaart.
.

Betrouwbaar beheer

U haalt met Oude Wolbers een partner in huis die vérder denkt. Zo houden we bij uw nieuwbouw al rekening met toekomstig onderhoud. Dat onderhoud verzorgen we overigens naar wens ook graag voor u. Ook als u hiervoor met andere partijen gaat samenwerken, weet u één ding zeker: uw gebouw is voorbereid op verantwoord beheer. Qua kwaliteit kiezen we dus bij de bouw al liefst voor materiaal waar u het minste onderhoud aan hebt. En dus het langst plezier van houdt.

Uw winkel aanpakken?

Bespreek vrijblijvend uw winkelwensen en ideeën. Stel daarbij uw vragen en ervaar onze oplossingen. Maak een afspraak.