Nieuwbouw Beekbouw Beekzijde Bornsche Maten.

Nieuwbouw Beekboog Beekzijde

  • Opdrachtgever: 
  • Locatie: Borne

Nieuwbouw Beekboog Beekzijde Bornsche Maten

Op het plan Beekboog Beekzijde heeft Oude Wolbers verschillende kavels aangeboden, waarbij klanten hun eigen VarexHuis kunnen ontwerpen. Beekboog Beekzijde is één van de fraaiste plekken in de Bornsche Maten, met uitzicht over groen en de Bornsche Beek. Het VarexHuis dat hierop gebouwd is, bestaat uit verschillende types vrijstaande woningen in de romantische architectuur van de jaren ’30.

De eerste Varex-woning die is opgeleverd in het plan Beekboog Beekzijde is een bijzonder ruim herenhuis met opvallende details, zoals een uitbouw met balkon. De bewoners kozen voor een extra verlenging, waarmee de totale inhoud op maar liefst 1.000 m3 komt. Ook de verdieping is bijzonder ruim met vier slaapkamers, een centrale badkamer en separaat toilet. De vaste trap naar de zolder leidt naar een grote open ruimte, die de bewoners zelf kunnen invullen.

Het plan Beekboog Beekzijde is onderdeel van de Bornsche Maten. Langs de Bornsche Beek biedt Oude Wolbers verschillende kavels aan, waarbij klanten hun eigen VarexHuis kunnen ontwerpen. We kijken samen hoe de wensen van de klant ingepast kunnen worden. Wonen à la carte, noemen we dat. Binnenkort starten we met de bouw van het tweede VarexHuis en komend najaar worden nog eens twee woningen opgeleverd!

VarexHuis

VarexHuis is onderdeel van Bouwonderneming Oude Wolbers en Bouwbedrijf Van de Fliert. VarexHuis staat voor ‘variabel exterieur’, waarbij ook de afwerking en indeling heel variabel is. Zo bouwt u uw eigen droomhuis op maat  Bent u geïnteresseerd in het bouwen van een nieuwbouwwoning? Kijk dan op de website van VarexHuis.