Groot onderhoud 
Zenderen.

Groot onderhoud Zenderen

  • Opdrachtgever: Woonbeheer Borne
  • Locatie: Zenderen

Groot onderhoud 13 woningen Zenderen

Nadat eerder groot onderhoud had plaatsgevonden voor 37 woningen in Borne, kwam vlak daarna een soortgelijke aanbesteding voor 13 woningen van Woonbeheer Borne in Zenderen.

De werkzaamheden die zijn uitgevoerd tijdens het groot onderhoud in Borne bestonden hoofdzakelijk uit het renoveren van badkamer, toilet en keuken alsmede buitenschilderwerk. Dit project hebben we naar volle tevredenheid van Woonbeheer Borne afgerond. Door goede coördinatie op de bouw, het bewonersgericht denken en het goede samenwerken van onze medewerkers met onze partners (lees onderaannemers) hebben we hier een succes van gemaakt!

De woningen en werkzaamheden voor Woonbeheer Borne voor de 13 woningen te Zenderen lijken erg op dat van de 37 woningen te Borne. We hebben dezelfde partners benaderd voor deze aanbesteding. We hebben de samenwerking van de 37 woningen te Borne geëvalueerd en we hebben ze verzocht op dezelfde manier op deze aanbieding in te schrijven. Het is gelukt om op deze manier de aanbesteding naar ons toe te trekken. Dit betekende automatisch dat dezelfde partijen en dezelfde medewerkers dit project gingen uitvoeren. Omdat deze goed op elkaar waren ingespeeld. Help je partners en dit mag je natuurlijk ook andersom verwachten!