BELEEF DÜSSELDORF IN 2 DAGEN!

De chique stad Düsseldorf, met ruim 600.000 inwoners, is gelegen in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Düsseldorf is de zevende grote stad van Duitsland met zeer veel bezienswaardigheden langs de Rijn en in de verschillende wijken. Er is genoeg te zien, te doen en te beleven!

Programma
De 2-daagse trip naar Düsseldorf is geheel verzorgd en geschikt voor jong én oud! Het programma blijft nog even een verrassing, maar jullie kunnen vertrouwen op onze vakbekwaamheid ten aanzien van reizen en feesten!

Praktische mededelingen
Zaterdag 18 juni 2022
9.15uur verzamelen Hanzestraat, Borne (werkplaats Oude Wolbers)
9.30uur vertrek per touringcar

Zondag 19 juni 2022
16.00uur aankomst Hanzestraat, Borne

Corona reisadvies
Wij zullen ons aan de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het Corona reisadvies voor Duitsland houden. Dit betekent dat we voor onze reis in juni nog moeten wachten met het advies dat voor die periode geldig is. We houden dit nauwlettend in de gaten. Wij gaan er derhalve ook vanuit dat jullie bereid zijn de maatregelen die dan zullen gelden op te volgen (denk aan vaccinaties, negatieve test, QR-code en/of andere eisen die op dat moment gelden). We houden ons aan het reisadvies welke door de Rijksoverheid wordt afgegeven via de Reisapp.

Eigen risico
Wij attenderen jullie erop dat de reis en het verblijf uiteraard geheel voor eigen risico zijn, derhalve dien je dan ook persoonlijk een reisverzekering af te sluiten. Oude Wolbers stelt zich niet aansprakelijk voor letsel, diefstal en/of schade aan persoonlijke bezittingen.

ID-kaart
Tevens dien je in het bezit te zijn van een geldig identiteitsbewijs (ID-kaart of paspoort).

Inschrijving
De inschrijving is alleen geldig indien het onderstaande formulier volledig ingevuld en ondertekend retour is op uiterlijk 15 januari a.s. Geen reactie betekent geen deelname! Latere reserveringen zijn niet meer mogelijk.

Omdat wij in een vroeg stadium al verschillende zaken moeten regelen en boeken is het intekenen op de reis niet vrijblijvend! Natuurlijk rekenen wij op jullie komst. Maar mochten zich toch onvoorziene omstandigheden voordoen waardoor deelname niet mogelijk is, dan vragen wij jullie dit per omgaande door te geven.

Vragen
Mocht er ten aanzien van het programma nog nadere informatie gewenst zijn om te kunnen besluiten of je wel of geen gebruik maakt van deze uitnodiging dan kun je bellen met Marleen Jansen 06-51026284 (aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag).

Aanmelden
Door het aanmeldformulier in te vullen geef je akkoord om de voorreservering van de reis en de accommodatie definitief vast te leggen. Ook als je géén belangstelling hebt vul je dit in op het formulier. Wij ontvangen dan ook graag tot en met 15 januari a.s. van jullie een reactie of je wel of niet mee gaat.

We weten zeker dat we een mooi en gezellig programma voor jullie hebben…. En rekenen dan ook op jullie positieve instelling om het jubileum onvergetelijk te maken!

Wij verheugen ons dan ook op jullie aanmelding!

Naam (oud) medewerker Oude Wolbers(Vereist)
dit nummer gebruiken wij om jullie te informeren via WhatsApp
Naam echtenoot/echtgenote/partner
DD slash MM slash JJJJ
Bevestiging aanmeldingsvoorwaarden:(Vereist)
Door het versturen van dit formulier zijn jullie/ ben jij op de hoogte dat deelname voor eigen risico is en hebben jullie/ heb jij persoonlijk gezorgd voor het afsluiten van een passende reisverzekering en een geldig identiteitsbewijs voor deze 2-daagse reis. Tevens zijn jullie / ben jij op de hoogte van de gevolgen van het Corona reisadvies voor Duitsland die op dat moment gelden en zijn jullie / ben jij bereid hieraan te voldoen (denk aan vaccinaties, negatieve test, QR-code en/of andere eisen die op dat moment gelden).