Nieuwe VarexHuis website

Enkele weken geleden is de nieuwe website van VarexHuis live gegaan. Op de website introduceren we het online woonprofiel, waarin klanten in vijf stappen hun woonwensen kunnen verzamelen. Vervolgens vertaalt onze architect hun woonwensen in een gratis op maat gemaakt schetsontwerp. Een primeur in bouwend Nederland!

Langzaamaan begint ook de markt voor het bouwen van vrijstaande woningen aan te trekken. Maar bij VarexHuis zagen we dat wensen van klanten veranderden en hun bestedingsruimtes afnamen. En uiteraard zat ook onze concurrentie niet stil. Daarom kozen we voor een andere aanpak: een nieuwe website én een nieuwe manier van verkopen.

‘Maak uw eigen woonprofiel’
Op www.varexhuis.nl kunnen klanten online hun eigen woonprofiel samenstellen. Zo vanaf hun eigen bank, of aan de keukentafel. Dit gaat in vijf eenvoudige stappen:

STAP 1 Exterieur woonwensen voor het exterieur
STAP 2 Interieur woonwensen voor het interieur
STAP 3 Uw kavel gegevens van de kavel
STAP 4 Uw gegevens contactgegevens
STAP 5 Afspraak maken voorkeur voor een afspraak (vestiging, tijdvak en dag)

Als een klant een woonprofiel heeft aangemaakt, wordt hij of zij binnen enkele dagen gebeld door een adviseur van VarexHuis. Dan wordt een kennismakingsgesprek ingepland, op basis van de voorkeuren die de klant heeft aangegeven in zijn of haar woonprofiel.

Website vol inspiratie
Naast het online woonprofiel biedt de nieuwe website nog veel meer. Bijvoorbeeld inspirerende schetsontwerpen en foto’s van exterieur, interieur en details. Hiervoor hebben we vijf bouwstijlen ontwikkeld: Modern & Eigentijds, Karakteristiek & Jaren ’30, Stijlvol & Klassiek, Landelijk & Romantisch en Nostalgisch & Engelse stijl.

Nieuwsgierig naar de nieuwe website? Bekijk ‘m op www.varexhuis.nl!