Verbouw Grand Caffè Markanti

Wellicht is bij velen van u Ristorant Markanti wel bekend.

17 jaar lang hebben zij, vader en twee zonen, het restaurant gerund op de eerste verdieping hoek markt / brinkstraat. Tijd voor een nieuwe uitdaging van de gebroeders Aslan en Nubar Katalanc, aldus de heren.

De kroeg Brinkstraat 5 en het winkelpand Brinkstraat 7 stonden beiden te huur. En op initiatief van de heren Katalanc is er een plan ontwikkeld waarbij beide zaken met elkaar zijn verbonden.

Als interieurarchitect werd ingeschakeld de in de kroeg geboren en getogen hertmenaar John Pisano. John Pisano is interieurarchitect bij Kroeze interieurbouw en heeft zijn sporen meer dan verdiend met spraakmakende veelal horeca interieurprojecten in binnen- en buitenland.

Oude Wolbers mocht in opdracht van de heren Katalanc de ruwbouw verzorgen en van de Fliert installatietechniek heeft het installatiewerk uitgevoerd. Begin mei zijn wij gestart met deze ingrijpende verbouwklus dit onder de bezielende leiding van Jeroen Wolters en Theo Munster.

De officiële opening heeft plaatsgevonden op 2 december jl.

Het is een schitterend en sfeervol Gran Caffè geworden. Gezellige bediening en last but not least heerlijke speciaalbiertjes en een dinerkaart met een uitstekende prijs-productverhouding. Kortom beslist de moeite van het bezoeken waard. En niet alleen om het vakmanschap van Jeroen en collega’s te beoordelen.